Geplaatst

Kitten Lilly (nr. 15805)

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Op het moment dat moederpoes Shanti binnenkwam bij het Dierentehuis bleek al snel dat zij zwanger was. Zij is opgevangen en liefdevol verzorgd tot en met 4 weken na de bevalling. Waarna zij samen met haar kroost naar een pleeggezin is verhuisd voor verdere socialisatie. Haar kittens (Sammy Lilo, Lilly en Davi) heeft zij kundig grootgebracht en zijn inmiddels allen uitgegroeid tot speelse, nieuwsgierige en sociale kittens die dan ook prima geplaatst kunnen worden in een druk huishouden. Zij zitten nog volop in het leerproces van grenzen ontdekken, dit leren zij zowel van mama poes als ook van hun nestgenootjes. Spelen met handen en voeten doen zij doorgaans niet en mocht dit per ongeluk gebeuren zijn zij perfect af te leiden middels speeltjes. De kittens, zijn allemaal zindelijk, eten en drinken zelfstandig al kunnen zij voor het zoeken van troost vaak nog even bij mama poes drinken die dit met momenten nog kortstondig toe laat. Zij ervaren daarnaast ook steun bij elkaar, vooral Lilly en Lilo zijn echt een kliekje samen, zij zoeken elkaar veelvuldig op en verzorgen elkaar. Zij likken elkaar schoon en zijn vaak saampjes te vinden. De kittens zijn allemaal super leuk,  mogelijk worden het schootkatten, maar nu zijn ze vaak nog veel te speels om rustig op schoot te komen zitten.

Lilly is het enige meisje van het stel, met een geheel grijs kattenlijfje. Als meisje doet zij overigens absoluut niet onder t.o.v. haar broers. Zij speelt, stoeit en rent net zo enthousiast mee met haar broers in spel. Toch is het ook wel een echt dametje en kan zij heel goed haar rust pakken door op haar favoriete slaapplekjes een rustmoment te nemen. Ook op onderzoek uitgaan kan zij zeer eigenzinnig vormgeven. Waar haar broertjes meer samen op ontdekking gaan kan Lilly heel stilletjes zeer gericht zelfstandig op onderzoek gaan. 

Belangstelling voor Lily? Bel dan met het Dierentehuis en vraag naar het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin. Met het pleeggezin kunt u dan een afspraak maken om bij de kittens te gaan kijken. Mama poes Shanti is nog niet adoptabel, zij zal na het uitvliegen van haar kroost eerst nog gecastreerd worden en ruimte krijgen voor herstel.

 

 

Extra informatie

Karakter kat

,

Leeftijd kat

geboortedatum

26 april 2022

Geslacht Kat

,