Kitten Noa (nr. 15131)

Lieve Noa wil graag bij Bartje of Daantje blijven.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Noa (nr. 15131) kwam bij het pleeggezin binnen als een schuw 11 weken oud poesje samen met haar broertje en zusje. Ze is bij een boerderij weggehaald waar zo’n 20 katten rondliepen. Ze zijn in een pleegezin ondergebracht. Moederpoes heeft er ook nog eventjes  gelogeerd, maar al snel was duidelijk dat zij geen voeding meer gaf aan de kittens en deze ook op hun beurt niet meer bij de moeder gingen vragen om melk.

Noa dook weg als je de kittenkamer binnenkwam, maar heeft nooit geblazen. Ze was blijkbaar geen mensen gewend of mensen die niet zo aardig voor haar waren of geen aandacht aan haar schonken. Na een paar dagen was dit al stukken minder. Ze dook niet meer weg, vond zelfs voorzichtig aanraken niet meer erg, maar bleef het wel spannend vinden.

Noa houdt heel erg van spelen, alleen of met haar zusje en broertje, speelt graag verstoppertje onder handdoekjes. De knisperende speeltunnel vindt ze erg leuk, evenals balletjes, muisjes en spelen met de pleegmoeder met een lang sliertje aan een stokje.

Noa is gedurende de tijd steeds minder schuw geworden. Ze vindt aaitjes echt al heel lekker, spint met enige regelmaat en soms laat ze zich al eventjes oppakken. Noa houdt er (nog)niet van om op schoot te zitten. Soms lijkt het of ze wegduikt als je met je hand dichterbij komt om haar te aaien. Raak je haar inderdaad aan, blijft ze meestal staan. Gedurende haar spel, wil ze liever lekker spelen en niet opgepakt of geaaid worden. Ligt ze lekker bij te komen van haar spel, dan vraagt ze soms met een miauwtje al om aangeraakt te worden.

Kortom geduld met haar en veel tijd besteden, want het is echt een lief beestje. Misschien komt het nog wel zover dat ze op schoot komt! We plaatsen Noa bij voorkeur samen met Bartje of Daantje. Voor Noa is het beter als ze iets bekends om zich heen heeft waar ze steun aan heeft. De kittens zijn niet geschikt om bij kleine kinderen en andere huisdieren te plaatsen .

Belangstelling voor  Noa? Het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin kunt u krijgen door te bellen naar 073-6412417, ma. t/m vrij. van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur, za. van 9.00 tot 12.00 uur. Met het pleeggezin kunt u dan een afspraak maken om bij Noa te gaan kijken.

Extra informatie

Karakter kat

Leeftijd kat

geboortedatum

10 juli 2020

Geslacht Kat