Geplaatst

Kitten Rowan (nr. 15387)

Nieuwsgierig katertje dat veel ruimte nodig heeft.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Rowan (nr. 15387) is een nieuwsgierig katertje, vol energie. Hij houdt ervan zijn omgeving te verkennen en te stoeien met zijn zus en moeder. Is hij wakker? Dan is hij aan het spelen.

Hij zit graag in, op, onder dozen, op de bank, achter de gordijnen, in schoenen. Hij zoekt het graag hogerop. Een hoge krabpaal, speelgoedmuisjes en kartonnen dozen om mee te spelen zou hij in zijn nieuwe huis heel leuk vinden. En als het even kan ook een andere jonge kat. Rowan is sociaal naar andere katten en heeft van zijn moeder liefdevol, maar ook heel duidelijk geleerd hoe hij zich naar andere katten moet gedragen. Sommige harde geluiden, zoals de stofzuiger, vindt hij nog wat spannend.

Rowan vindt het prima om geaaid te worden. En als hij moe is, komt hij lekker bij je in de buurt liggen om te slapen.

Rowan is kinderen vanaf 4 jaar gewend.

Als hij wat groter is, zal hij het ook leuk vinden om naar buiten te kunnen. Het is een katje dat veel ruimte nodig heeft om zijn energie kwijt te kunnen.

Rowan zit in een pleeggezin.

Belangstelling voor Rowan? Bel dan naar het Dierentehuis op 073-6412417 en vraag naar het telefoonnummer van het betreffende pleeggezin. Met het pleeggezin kunt u dan een afspraak maken om bij Rowan te gaan kijken.

Extra informatie

Karakter kat

,

Geslacht Kat

Leeftijd kat

geboortedatum

29 april 2021