Lola

Jonge onstuimige dame zoekt baas met ervaring.

Categorie:
IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Dit knappe kopje is van Lola. Lola is een kruising Cattle Dog met een Foxterriër. Ze is bij ons binnengekomen als zwerver en nooit meer opgehaald.
Lola is geschat op 9 maanden, maar is geen beginnershond. We zoeken dus mensen die ervaring hebben met het ras / ervaring hebben met honden die uitvallen.
Lola valt uit naar andere honden, dit is te trainen maar dat moet dus wel gedaan worden. We plaatsen Lola daarom ook niet bij andere honden.

Het is een hond die wil werken en moet werken. Je moet met haar aan de slag, want anders gaat ze zich vervelen en dingen zoeken. Het is dan ook een jonge hond met veel energie en is lekker druk.

Lola is tegenover mensen een allemansvriend en vindt iedereen leuk. Hoe ze is met kinderen weten wij niet, dit zal dus eerst bekeken moeten worden met een eventuele kennismaking en misschien wel meer. Je zal aan haar een topper hebben als je lekker met haar bezig blijft.

Voor Lola zoeken we dus iemand met ervaring (het liefst ervaring met een Cattle Dog) maar sowieso met uitvalgedrag. Een huis zonder andere honden en eventueel huisdieren. En iemand die wil werken met Lola en wil blijven werken met haar.

Lola doet mee met Dutch Cell Dogs en haar training loopt nog t/m 21 december. U kunt wel kennis komen maken, maar ze mag nog niet weg. Bij interesse mag u altijd bellen of mailen. 

Extra informatie

Ras

Australische Cattle Dog x Fox Terriër

Leeftijd

26-12-2022

Geslacht

Teef