Luna

Vriendelijke poes die met kinderen overweg kan.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Wat een vriendelijke poes is Luna (nr. 15385). Ze is met haar kittens bij het dierentehuis gekomen en daarom in een gastgezin geplaatst. Daar voelde ze zich meteen op haar gemak. Luna is graag bij mensen, al komt ze niet op schoot liggen. Ze is graag in je buurt en vindt het heerlijk als je haar kopje aait en onder haar kin kriebelt. Ze luistert naar haar naam, ook al heeft ze die nog niet zo lang, en komt direct aanrennen als je haar roept. In het gastgezin zijn ook kinderen (4+ jaar), hier ging ze goed mee om.

Ook is ze speels, een hengelspeeltje vindt ze heel erg leuk. Ze heeft veel energie, en het gastgezin merkte dat ze erg graag naar buiten wil. Een huis met een tuin is dus wel een must voor Luna.

Luna houdt niet van harde geluiden. Daar schrikt ze behoorlijk van. Datzelfde geldt voor de stofzuiger, die vindt ze maar niets. Ze houdt ook niet van andere katten om zich heen.

Naast haar aardige karakter is Luna ook een schoonheid om te zien, haar vacht is zwart met rood (schildpad) en ze heeft prachtige lichtgroene ogen.

Nu zij niet meer voor haar kittens hoeft te zorgen, is het tijd voor Luna om naar haar nieuwe thuis te verhuizen.

U kunt kennis komen maken met Luna in het Dierentehuis.

Extra informatie

Karakter kat

, ,

Leeftijd kat

geboortedatum

?

Geslacht Kat

,