Zappa

Slimme kater die heel graag buiten is.

Categorie:
Katten IK HEB INTERESSE

Beschrijving

Zappa (nr. 15860) is een Maine Coon van 7 jaar oud. Hij is afgestaan omdat hij erg territoriaal is. De buren kregen hier last van. Binnen houden is geen optie, Zappa moet naar buiten kunnen. Hij is graag op zichzelf dus kan hij beter niet bij andere katten geplaatst worden. Zappa is vriendelijk maar wel op zijn voorwaarden. Hij geeft kopjes als hij je kent en aandacht wil. Bij vreemden is hij nieuwsgierig. Het kan zijn dat hij de leuk vindt, dan klimt hij vrij snel op je schoot. Maar het kan ook zijn dat hij niets met je heeft, dan kan hij soms een tik geven. Hij is niet geschikt om bij kinderen en/of honden geplaatst te worden. Als hij zin heeft komt hij op schoot en kan daar dan lang blijven liggen. Zappa is wel tamelijk schrikachtig, hij schrikt van harde geluiden en onverwachte dingen. Hij kan het beste van voren benaderd worden.

Hij is heel graag buiten en is dan ook niet tegen zijn wil binnen te houden. Meestal gaat hij ’s avonds naar buiten en komt dan ’s morgens pas terug om te eten. Hij is een goede jager, zijn prooi brengt hij graag mee naar huis!

Opgepakt worden vindt hij niet prettig, om hem in een reismandje te krijgen hoef je alleen maar wat kattensnoepjes er in te gooien en hij loopt er zelf in.  Zappa is een slimme kater die zelf ramen en deuren open krijgt.

Extra informatie

Karakter kat

,

Leeftijd kat

geboortedatum

14 juni 2015

Geslacht Kat

,