Contact & route

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

Vanwege de coronamaatregelen plannen we beperkt afspraken in. Heeft u een afspraak, dan vragen we u om de basisregels in acht te nemen en onze instructies op te volgen.

Donaties van voer en mandjes etc. mogen buiten of in het halletje worden achtergelaten.

 

Contactgegevens

Oosterplasweg 41
5215 HT ’s-Hertogenbosch
info@dierentehuisdenbosch.nl
073 641 24 17

U kunt ook dit contactformulier invullen

Onze mail bij u in de spamfolder

Wij hebben de ervaring dat onze uitgaande mails door sommige e-mailproviders helaas in de spamfolder worden geplaatst. Daarom adviseren wij u uw spamfolder te controleren als u een mail van ons verwacht. In de tussentijd kijken wij naar een oplossing voor dit probleem.

 

Openingstijden

Momenteel vindt er enkel op afspraak bezoek plaats. Gevonden honden en katten kunnen zonder afspraak tussen 08:00 en 17:00 worden gebracht en opgehaald.

 

Telefonische bereikbaarheid

Onze telefonische openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 12.00 uur & 13.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00
Zondag: gesloten

 

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 073-6412417. Ook voor het opgeven van vermiste of gevonden dieren zijn wij dagelijks telefonisch te bereiken.

 

144

Vermoedt u mishandeling of verwaarlozing van dieren? Bel dan naar het dierenalarmnummer 144.

Route

Vanuit het Centrum / West / Zuid

Neem de Zuidwal (deze gaat over in Hekellaan) in oostelijke richting en blijf deze volgen. Aan het einde van de Hekellaan, bij de stoplichten voor de brug, slaat u rechtsaf de Van Veldekekade op. Op de Jacob Catsstraat rechtsaf slaan naar de Merwedelaan (u gaat  met een slinger over de Zuid Willemsvaart heen) en vervolgens rechts aanhouden. Dan gaat u linksaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg (bij tweede stoplichten) slaat u linksaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Vanuit Maaspoort / Noord

Vanaf de Zandzuigerstraat gaat u rechtsaf de Bruistensingel op, die overgaat in Van Grobbendocklaan en Lagelandstraat. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Merwedelaan. Op de Merwedelaan houdt u rechts aan richting Maastrichtseweg. Vervolgens slaat u linksaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg (bij tweede stoplichten) slaat u linksaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Vanuit Rosmalen

Neem vanaf de A2 de afslag Veghel (21) en sla rechtsaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg slaat u rechtsaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Lopend of op de fiets is het Dierentehuis ook bereikbaar via de andere kant van de Oosterplas (Ingang bij de Rijnstraat/Zoomweg)

Let op: Het Dierentehuis is moeilijk te bereiken met een navigatiesysteem. Zorg dus dat u de route ook op papier heeft.