Nieuws

Mooie halsbanden en riemen van Pets Place Maaspoort

Wat zijn we verwend door Pets Place in winkelcentrum Maaspoort in Den Bosch! We hebben een doos met prachtige halsbanden en riemen cadeau gekregen voor onze honden. Wat een lief gebaar en ontzettend attent om onze honden zo te verwennen. Hiermee komen ze extra knap voor de dag!

Hartelijk bedankt Pets Place Maaspoort en extra dank voor Mandy (zie foto) die dit heeft verzorgd.

Heel lieve gift van Make or Buy

Wat hebben we onze kittens deze week mogen verwennen met een wel heel lief cadeau van Make or Buy. Zij hadden 25 heerlijke fluffy kattenmanden over, die ze graag aan ons wilden schenken.
Wat zijn wij én de kittens hier blij mee! Alle kittens liggen nu prinsheerlijk te genieten op hun prachtige troon. Make or Buy, heel erg bedankt voor dit lieve gebaar!

 

Bezoek voor Rex

Vorige maand kregen we een heel lief mailtje van de moeder van Isis. Isis is een meisje van 11 jaar en had op onze website Rex gezien, één van onze senior honden. Isis vond Rex erg leuk en was daarnaast ook een beetje verdrietig omdat Rex in het asiel zat. Wegens diverse omstandigheden is het niet mogelijk dat Isis en haar familie Rex adopteren. Vandaar dat ze ons gevraagd hadden of ze een keertje langs mochten komen om met Rex te knuffelen en te spelen, zodat Isis wat minder verdrietig zou zijn. Omdat wij dit zo’n bijzonder en lief verhaal vonden, was Isis meer dan welkom om met Rex te komen knuffelen en spelen.

Lees verder »

Open voor adopties en afstand

We hebben goed nieuws! Onze voorbereidingen voor de ‘anderhalvemetermaatschappij’ zijn afgerond waardoor we in beperkte mate adopties laten plaatsvinden. Ook nemen we vanaf nu weer afstandsdieren aan. Zowel adoptie als afstand vinden alleen op afspraak plaats.

Heeft u in de afgelopen weken uw interesse getoond in een of meer dieren die in het Dierentehuis verblijven? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Bedankt voor uw steun!

Wij zijn heel dankbaar voor de steun die we afgelopen weken in allerlei vormen hebben ontvangen. Onze HELP ONS ZORGEN-actie heeft tot nu toe het fantastische bedrag van € 7.500 opgeleverd! Verder hebben we veel voer, handdoeken, kleedjes en hulp aangeboden gekregen. Het is echt hartverwarmend om te zien hoeveel liefde er voor ‘onze’ dieren is.

Gulle gift van Ruben en Huisdiervoordeelshop

Toen Ruben onze oproep voor hulp voorbij zag komen kwam hij meteen in actie. Het Dierentehuis gaat door een moeilijke tijd. In verband met het coronavirus zijn wij gesloten. Dit heeft tot gevolg dat wij momenteel geen adopties doen en dus ook geen inkomsten hebben. Ruben heeft een mooie donatie aan ons overgemaakt voor de medische zorg en verzorging van de dieren én heeft in samenwerking met Huisdiervoordeelshop Den Bosch 100 kilo honden- en kattenvoer gedoneerd. Fantastisch! Wat fijn om in deze tijd te merken dat de dieren niet worden vergeten en dat er mooie initiatieven ontstaan om voor elkaar te zorgen. Bedankt Ruben en Huisdiervoordeelshop Den Bosch!

 

Maatregelen als gevolg van coronavirus – UPDATE

Naar aanleiding van de persconferentie op 31 maart hebben we besloten onze maatregelen tot en met 28 april te verlengen. Dit houdt in dat wij nog steeds:

  • geen adopties laten plaatsvinden
  • geen afstandsdieren aannemen
  • geen spreekuur op maandag en donderdag houden: graag bellen voor een afspraak
  • het pension gesloten houden voor logeerhonden

*** Zwerfdieren blijven we uiteraard opvangen en kunnen tijdens onze openingstijden worden opgehaald door hun eigenaar ***

Zelfgemaakte mezenhuisjes voor het Dierentehuis

Ron Hattenberg, de beheerder van het PieterBrueghelHuis in Veghel heeft 20 mezenkastjes aan het Dierentehuis geschonken. Ron heeft deze zelf gemaakt! Wat een ontzettend lief gebaar en wat een mooie huisjes zijn het geworden. Bedankt Ron, wij zijn hier ontzettend blij mee en hopen dat er snel meesjes in gaan nestelen om zo de strijd tegen de processierups aan te gaan.

 

Maatregelen als gevolg van coronavirus

Ondanks dat we bij het Dierentehuis steeds met een kleine groep mensen aanwezig zijn, willen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We hebben besloten om dagelijks zo min mogelijk mensen in het Dierentehuis aanwezig te laten zijn. Tot en met 6 april 2020 zal daarom bezoek aan ons asiel zoveel mogelijk beperkt worden door vanaf 16 maart:

  • geen adopties meer te laten plaatsvinden
  • geen afstandsdieren meer aan te nemen
  • geen inloopspreekuur op maandag en donderdag te houden: graag bellen voor een afspraak
  • het pension te sluiten voor nieuwe logeerhonden

*** Zwerfdieren blijven we uiteraard opvangen en kunnen tijdens onze openingstijden worden opgehaald door hun eigenaar ***