Nieuws

Bedankt lieve klanten van Albert Heijn!

Van de klanten van de Albert Heijn Arena Den Bosch ontvingen wij een mooi geld bedrag. We kregen maar liefst €220,95 gedoneerd.

Hier zijn wij en de dieren natuurlijk heel erg blij mee! Wij gaan er voor zorgen dat het goed besteed gaat worden aan en voor onze dieren.

Klanten & Albert Heijn Arena Den Bosch, super bedankt voor dit mooie geld bedrag!

Boerenbond bedankt voor jullie donatie!

Ook de Boerenbond had voor ons een mooie & lekkere donatie.
Met deze doneeractie hebben wij voor onze honden en katten lekker voer & koekjes gekregen. Dat vinden ze natuurlijk super lekker en ze zullen hier dan ook volop van genieten.
Boerenbond super bedankt dat jullie aan ons gedacht hebben & bedankt namens de dieren van Dierentehuis Den Bosch!

Bedankt Pets Place voor jullie donatie!

Wat een verwennerij door Pets Place!
Een grote shopper bag vol met lekkers, speeltjes en voerbakken voor onze honden en katten hier in het asiel. Wat een lief gebaar dat jullie aan onze dieren gedacht hebben! Wat zullen ze er van genieten.
Pets Place heel erg bedankt voor jullie donatie. Bruno ons fotomodel is al nieuwsgierig wat er allemaal in zit.

Bedankt lieve klanten van Pets Place Maaspoort!

Wij willen alle lieve klanten van Pets Place Maaspoort hartelijk bedanken voor de aanschaf en donatie van voer en knabbeltjes.

Wat ontzettend lief dat jullie extra voer en lekkers hebben gekocht en dit direct hebben gedoneerd. Onze dieren zijn hier erg blij mee!

Het is een overvolle doos geworden en we kunnen onze lieve dieren hier nu extra mee gaan verwennen.

Hartelijk, hartelijk dank!

 

 

 

Toni, onze televisiester!

Op vrijdag 18 september jl. waren er tv opnames van het Zapp-programma Nieuwe Baasjes. In dit programma staat de wens van een gezin centraal om een nieuw, harig en knuffelig gezinslid te adopteren. Als er een perfecte match is, krijgt het dier een nieuw baasje!
Voor deze opnamedag waren er twee honden uit ons Dierentehuis uitgenodigd. In de ochtend Toni, een Jack Russell Terriër en in de middag Rakker, een kruising Border Collie. De honden mochten in het begin wennen aan de set, de camera’s, de mensen en de omgeving. Toni en Rakker deden het beide super en reageerden goed op alles wat om hun heen gebeurde. Toni had al snel de balletjes gevonden en speelde er heerlijk op los. Rakker daarentegen wist heel snel waar al het eten stond en vandaan kwam 😉. Een super leuke ervaring en alles was goed geregeld.
🎬 Zaterdag 3 oktober om 20:00 uur straalt Toni in het Zapp programma Nieuwe Baasjes, welke wordt uitgezonden op NPO3. Start jij ook je zaterdagavond met een gezellige kennismaking tussen deze olijke en energieke Jack Russel Terriër en zijn potentieel nieuwe familie 🥰? 🎬

Mooie halsbanden en riemen van Pets Place Maaspoort

Wat zijn we verwend door Pets Place in winkelcentrum Maaspoort in Den Bosch! We hebben een doos met prachtige halsbanden en riemen cadeau gekregen voor onze honden. Wat een lief gebaar en ontzettend attent om onze honden zo te verwennen. Hiermee komen ze extra knap voor de dag!

Hartelijk bedankt Pets Place Maaspoort en extra dank voor Mandy (zie foto) die dit heeft verzorgd.

Heel lieve gift van Make or Buy

Wat hebben we onze kittens deze week mogen verwennen met een wel heel lief cadeau van Make or Buy. Zij hadden 25 heerlijke fluffy kattenmanden over, die ze graag aan ons wilden schenken.
Wat zijn wij én de kittens hier blij mee! Alle kittens liggen nu prinsheerlijk te genieten op hun prachtige troon. Make or Buy, heel erg bedankt voor dit lieve gebaar!

 

Bezoek voor Rex

Vorige maand kregen we een heel lief mailtje van de moeder van Isis. Isis is een meisje van 11 jaar en had op onze website Rex gezien, één van onze senior honden. Isis vond Rex erg leuk en was daarnaast ook een beetje verdrietig omdat Rex in het asiel zat. Wegens diverse omstandigheden is het niet mogelijk dat Isis en haar familie Rex adopteren. Vandaar dat ze ons gevraagd hadden of ze een keertje langs mochten komen om met Rex te knuffelen en te spelen, zodat Isis wat minder verdrietig zou zijn. Omdat wij dit zo’n bijzonder en lief verhaal vonden, was Isis meer dan welkom om met Rex te komen knuffelen en spelen.

Lees verder »

Open voor adopties en afstand

We hebben goed nieuws! Onze voorbereidingen voor de ‘anderhalvemetermaatschappij’ zijn afgerond waardoor we in beperkte mate adopties laten plaatsvinden. Ook nemen we vanaf nu weer afstandsdieren aan. Zowel adoptie als afstand vinden alleen op afspraak plaats.

Heeft u in de afgelopen weken uw interesse getoond in een of meer dieren die in het Dierentehuis verblijven? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!