Nieuws

DierenLot en CBF erkenning

We hebben goed nieuws:

Eind vorig jaar is het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) gestart met een uitgebreide erkenningstoets. Het CBF geeft een erkenning uit aan goede doelen die aan zijn strenge kwaliteitseisen voldoen en het houdt vervolgens actief toezicht op hen. Het Dierentehuis is verheugd te melden dat het door de toets gekomen is en sinds februari het keurmerk draagt.

Sinds begin februari is onze opvang weer aangesloten bij DierenLot en mogen we gebruik maken van hun ludieke acties, evenementen en cursussen. Ook hier zijn we ontzettend blij mee.

 

GESLOTEN – Vacature: Coördinator Dierenambulance regio ‘s-Hertogenbosch

De vacature is ingevuld 🙂

 

Dierenambulance regio ‘s-Hertogenbosch is op zoek naar een Coördinator. Dit betreft een betaalde functie van 24 uur per week. Hieronder vind je de volledige vacaturetekst. Reacties kunnen gestuurd worden naar Hans Buddendijk, Postbus 567, 5201 AN, ’s-Hertogenbosch. Dorrit Kivits kan je via 06-53156320 meer informatie geven over de inhoud van de functie.

Lees verder »

19-2-2022 telefoon storing dierentehuis

Goedendag,

Op dit moment (9:00) hebben wij een telefoonstoring en weten wij niet wanneer we weer bereikbaar zijn.

excuses voor het ongemak.

*update*: het blijkt dat de telefoonstoring bij onze provider ligt en deze ook nog niet weet wanneer dit is opgelost. Mocht u ons willen bereiken, probeer ons dan te mailen of als het kan wachten, ons maandag op te bellen. wij gaan ervan uit dat de problemen dan opgelost moeten zijn (zondags zijn wij niet bereikbaar behalve via het noodnummer).

met vriendelijke groet,
Dierentehuis Den Bosch

Maatregelen als gevolg van coronavirus per 19-12-2021

Naar aanleiding van de persconferentie op zaterdag 18 december 2021 hebben we besloten om dagelijks zo min mogelijk mensen in het Dierentehuis aanwezig te laten zijn. Tot en met 14 januari 2022 zal daarom bezoek aan ons asiel zoveel mogelijk beperkt worden door:

  • geen adopties meer te laten plaatsvinden
  • geen afstandsdieren meer aan te nemen (bel ons in geval van een urgente situatie!)
  • geen inloopspreekuur op maandag en donderdag te houden: graag bellen voor een afspraak
  • het pension en de dagopvang te sluiten voor nieuwe logeerhonden

*** Zwerfdieren blijven we uiteraard opvangen en kunnen tijdens onze openingstijden worden opgehaald door hun eigenaar ***

Gulle gift van Allianz

Eerder deze maand belde Iris van Stokkum ons enthousiast op met de verrassende mededeling dat haar team een flink sponsorbedrag voor onze opvang bij elkaar had gelopen en gefietst. Haar werkgever Allianz wilde zijn medewerkers stimuleren om in coronatijd in beweging te blijven door punten te geven voor fiets- en loopafstanden van 4 kilometer of meer. Het winnende team mocht een goed doel kiezen om het gewonnen bedrag van maar liefst € 1.250 aan te doneren. Het in ‘s-Hertogenbosch wonende teamlid Iris dacht gelukkig aan de thuisloze honden en katten in ons tehuis en verblijdde ons met dit prachtige bedrag.
Lieve teamleden van ‘team Iris’ en Allianz: hartelijk dank voor jullie gulle donatie. We zorgen ervoor dat het geld goed besteed wordt!

Reismandjes gezocht!

Wij zijn op zoek naar katten reismandjes.

Wij hebben helaas bijna geen reismandjes meer. Reismandjes gebruiken wij, om onze katten te vervoeren naar de dierenarts of naar een ander hokje bijvoorbeeld. Maar helaas hebben wij er niet zoveel meer, terwijl deze hard nodig zijn!

Dus heeft u nog een bruikbare complete reismandjes die heel zijn en die u niet meer gebruikt, dan zouden wij heel blij zijn als wij ze van u over mogen nemen.

Daar zijn wij en onze katten heel blij mee!

Alvast bedankt 🙂

 

Donatie van Pets Place XL Schijndel

Dankzij Pets Place XL Schijndel hebben we de voer- en snoepvoorraad voor onze dieren weer flink kunnen aanvullen: zie eens hoe vol onze wachtkamer is dankzij de donatie! Zelfs Stitch weet niet waar te beginnen met zoveel keuze 😉.

Bedankt voor deze grote donatie Pets Place XL Schijndel: onze dieren genieten er enorm van 🥰.

Update coronamaatregelen 23 maart 2021

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 23 maart verlengen wij onze coronamaatregelen tot en met 20 april. Tot er versoepeling optreedt, zal bezoek aan ons asiel zoveel mogelijk geminimaliseerd worden door:
 
• onder zeer strenge voorwaarden beperkt adopties te laten plaatsvinden (mail gerust uw interesse!)
• onder zeer strenge voorwaarden afstandsdieren aan te nemen (bel ons in geval van een urgente situatie!)
• geen inloopspreekuur op maandag en donderdag te houden: graag bellen voor een afspraak
 
*** 𝗚𝗲𝘃𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗵𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗸𝗮𝘁𝘁𝗲𝗻 𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝘂𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗼𝗽𝘃𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗵𝗮𝗮𝗹𝗱 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗵𝘂𝗻 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗮𝗮𝗿 ***