Hondenpension

Gaat u op vakantie, een weekendje weg of is er een andere reden waarom uw hond tijdelijk een goed opvangadres nodig heeft? Bij Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is uw hond van harte welkom! Uw hond is hier in goede handen.

Alle honden hebben een eigen kennel (binnen- en buitenverblijf), maar de kennels zijn ook geschikt om meerdere honden in te huisvesten. Dit gebeurt uiteraard alleen op verzoek van de eigenaar of bij meerdere honden van één eigenaar. Tijdens het verblijf worden de honden meerdere keren per dag uitgelaten en is er de mogelijkheid om los te lopen op onze uitrenvelden.

Informeer per mail of telefonisch naar de beschikbaarheid van kennels. Indien er in de door u gewenste periode plek is, sturen we u per mail een formulier toe om in te vullen. Na het voldoen van de aanbetaling, is het verblijf van uw hond(en) definitief gereserveerd.

Goed om te weten: in de zomerperiode van 2021 is ons pension in sommige weken al helemaal volgeboekt. Bel of mail ons voor informatie over de weken waarin we nog ruimte hebben.

Tarief

Voor ons hondenpension rekenen we € 17,50 incl. btw per nacht. Brengt u twee honden en passen ze in één kennel? Dan geven we 20% korting op het verblijf van de tweede hond. Voor een annulering van een pensionreservering in de periode van 10 juli 2021 t/m 5 september 2021 rekenen wij 25% annuleringskosten over het totaal verschuldigde pensionbedrag.

Voor overige informatie en voorwaarden klik hier

Alleen honden

Wij vangen in ons pension geen katten op.

Dagopvang

Sinds 21-01-2021 bieden we in het Dierentehuis ook dagopvang voor uw hond(en) aan. Het dagtarief bedraagt per € 12,50 incl. btw per dag per hond. Conform pension krijgen de dagopvanghonden een eigen kennel en worden ze meerdere malen per dag uitgelaten.  Zodra het aantal dagopvanghonden toeneemt, gaan we over tot roedelvorming. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze dagopvang zodat we u hier meer informatie over kunnen geven en ook over de roedel waar uw hond mogelijk aan toegevoegd wordt.