Hondenpension

Gaat u op vakantie, een weekendje weg of is er een andere reden waarom uw hond tijdelijk een goed opvangadres nodig heeft? Bij Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is uw hond van harte welkom! Uw hond is hier in goede handen.

Alle honden hebben een eigen kennel (binnen- en buitenverblijf), maar de kennels zijn ook geschikt om meerdere honden in te huisvesten. Dit gebeurt uiteraard alleen op verzoek van de eigenaar of bij meerdere honden van één eigenaar. Tijdens het verblijf worden de honden meerdere keren per dag uitgelaten en is er de mogelijkheid om los te lopen op onze uitrenvelden.

Informeer per mail of telefonisch naar de beschikbaarheid van kennels. Indien er in de door u gewenste periode plek is, sturen we u per mail een formulier toe om in te vullen. Na het voldoen van de aanbetaling, is het verblijf van uw hond(en) definitief gereserveerd.

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

Tussen 15-12-2020 en 9-02-2021 is ons hondenpension alleen beschikbaar voor urgente opvang. Neem telefonisch of per mail contact met ons op om uw situatie te bespreken. We denken graag met u mee om tot een (tijdelijke) oplossing te komen.

*** Zodra de coronamaatregelen het toelaten, start in ons Dierentehuis een dagopvang voor honden. Neem contact met ons op voor meer informatie ***

Tarief

Voor ons hondenpension rekenen we € 17,50 per nacht. Brengt u twee honden en passen ze in één kennel? Dan geven we 20% korting op het verblijf van de tweede hond.

Voor overige informatie en voorwaarden klik hier

Alleen honden

Wij vangen in ons pension geen katten op.