Hondenpension

Gaat u op vakantie, een weekendje weg of is er een andere reden waarom uw hond tijdelijk een goed opvangadres nodig heeft? Bij Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is uw hond van harte welkom! Uw hond is hier in goede handen.

Alle honden hebben een eigen kennel (binnen- en buitenverblijf), maar de kennels zijn ook geschikt om meerdere honden in te huisvesten. Dit gebeurt uiteraard alleen op verzoek van de eigenaar of bij meerdere honden van één eigenaar. Tijdens het verblijf worden de honden meerdere keren per dag uitgelaten en is er de mogelijkheid om los te lopen op onze uitrenvelden.

Informeer per mail of telefonisch naar de beschikbaarheid van kennels. Indien er in de door u gewenste periode plek is, sturen we u per mail een formulier toe om in te vullen. Na het voldoen van de aanbetaling, is het verblijf van uw hond(en) definitief gereserveerd.

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

Zolang de coronamaatregelen actief zijn, is ons hondenpension beperkt beschikbaar voor opvang. Neem gerust telefonisch of per mail contact met ons op om te informeren naar de actuele stand van zaken.

Tarief

Voor ons hondenpension rekenen we € 17,50 incl. btw per nacht. Brengt u twee honden en passen ze in één kennel? Dan geven we 20% korting op het verblijf van de tweede hond.

Voor overige informatie en voorwaarden klik hier

Alleen honden

Wij vangen in ons pension geen katten op.

Dagopvang

Sinds 21-01-2021 bieden we in het Dierentehuis ook dagopvang voor uw hond(en) aan. Gedurende de coronamaatregelen hanteren we hiervoor een speciaal tarief, namelijk € 10 per dag per hond. Conform pension krijgen de dagopvanghonden een eigen kennel en worden ze meerdere malen per dag uitgelaten.

Zodra de coronamaatregelen versoepelen, rekenen we het standaard tarief van € 12,50 incl. btw per hond per dag. We gaan dan ook over tot roedelvorming voor de dagopvanghonden. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze dagopvang zodat we u hier meer informatie over kunnen geven en ook over de roedel waar uw hond mogelijk aan toegevoegd wordt.