Hondenpension

Gaat u op vakantie, een weekendje weg of is er een andere reden waarom uw hond tijdelijk een goed opvangadres nodig heeft? Bij Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch is uw hond van harte welkom! Uw hond is hier in goede handen.

Alle honden hebben een eigen kennel (binnen- en buitenverblijf), maar de kennels zijn ook geschikt om meerdere honden in te huisvesten. Dit gebeurt uiteraard alleen op verzoek van de eigenaar of bij meerdere honden van één eigenaar. Tijdens het verblijf worden de honden meerdere keren per dag uitgelaten en is er de mogelijkheid om los te lopen op onze uitrenvelden.

Informeer per mail of telefonisch naar de beschikbaarheid van kennels. Indien er in de door u gewenste periode plek is, sturen we u per mail een formulier toe om in te vullen. Na het voldoen van de aanbetaling, is het verblijf van uw hond(en) definitief gereserveerd.

 

Tarief

Voor ons hondenpension rekenen we € 20 incl. btw per nacht. Brengt u een tweede of zelfs meer honden? Dan rekenen we voor hen € 16 per nacht.

Voor overige informatie en voorwaarden klik hier

Alleen honden

Wij vangen in ons pension geen katten op.

Dagopvang

In het Dierentehuis kunt u ook terecht voor dagopvang van uw hond(en). Het dagtarief bedraagt € 15 incl. btw per dag per hond. Net als bij pension krijgen de dagopvanghonden een eigen kennel en worden ze meerdere malen per dag uitgelaten. Zodra het aantal dagopvanghonden toeneemt, gaan we over tot roedelvorming. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze dagopvang zodat we u hier meer informatie over kunnen geven en ook over de roedel waar uw hond mogelijk aan toegevoegd wordt.