Sanne voor Make-A-Wish

Make-A-Wish is een prachtige organisatie die wensen voor jong en oud in vervulling laat gaan. Toen Make-A-Wish ons benaderde met de vraag of we mee wilden werken voor Sanne, wilden wij dat natuurlijk met liefde en plezier! Sanne had namelijk de wens om een dagje met de honden mee te lopen.

Op vrijdag 24 januari 2020 ontvingen we Sanne op kantoor en Pep, onze oude knappe labrador, kwam haar al verwelkomen. Pep is een grote knuffelkont! Na de kennismaking was het tijd om naar het ‘Seniorenpaviljoen’ te gaan en te starten met het uitlaten van deze lieverds. Sanne heeft verschillende honden uitgelaten, namelijk Tender, Duffy & Xhosa en Suus.

Sanne stelde ondertussen hele goede vragen, die we dan ook weer zo goed mogelijk probeerden te beantwoorden. Ook was er tijd om leuk op het veld te spelen. Zowel Chica als Spikkel mochten lekker op het veld achter een balletje aan rennen; maar wel na eerst netjes te gaan zitten hoor! Sanne wist wel hoe ze de hondjes om haar vingers moest winden! En de hondjes, die waren blij met de extra aandacht van Sanne!

Om de dag nog leuker voor Sanne te maken, hadden we van tevoren uitgevogeld wat haar favoriete lekkernijen waren. Tijdens de pauze stond er dan ook een lekkere slagroomtaart op haar te wachten! Daarna kon ze er weer tegenaan. Ondertussen was ze ook wel nieuwsgierig geworden naar de katten en na de taart mochten de katten dan ook genieten van Sanne’s aandacht. Ze heeft gespeeld met Wim, Joep en Mona, maar ook met Coco; een drukke, snelle en speelse kat. Ook daar deinsde zij niet voor terug en genoot volop.

Toen de middag was afgelopen, ging Sanne met vieze laarzen en een goodiebag naar huis!

Sanne heeft zichtbaar genoten en ze had zelfs een leuk verhaaltje geschreven over haar belevenissen bij ons Dierentehuis!

Superleuk dat je er was Sanne en bedankt voor alle goede hulp!