Bezig met versturen...

Andere acties

Er zijn zoveel manieren waarop je het Dierentehuis kunt steunen. We noemen hieronder een aantal voorbeelden, maar met een beetje creativiteit kun je nog veel meer verzinnen!

Kom in actie!

Wil je graag wat doen voor de asieldieren, maar je weet niet wat? Kom in actie! Loop de Dam tot Dam-tocht voor de honden, verkoop koekjes voor de katten of vraag iedereen op je verjaardagsfeestje een donatie voor het asiel te doen. Het is dan natuurlijk het allerleukst om zelf de opbrengst van je actie in het asiel te komen overhandigen. Neem hiervoor wel van tevoren contact met ons op.

Kleding doneren (Stichting Dierenlot)

Op onze parkeerplaats vindt u een kledingcontainer van Stichting Dierenlot. Hierin kunt u kleding en schoenen deponeren, die u niet meer nodig heeft. Stichting Dierenlot regelt de verwerking van de kleding, maar de netto opbrengst komt ten goede aan ons Dierentehuis.

Let op: doe de kleding altijd in een afgesloten plastic zak! Kleding schoon aanleveren, sokken en schoenen graag per paar gebonden.

Tank & Schenk

Tankstation Vismale aan de Vlijmenseweg doet mee aan Tank & Schenk. Voor iedere verkochte liter brandstof schenken zij een eurocent aan een lokaal goed doel. Ook ons Dierentehuis is één van die lokale doelen die het tankstation op deze manier steunt.

tankenschenk