Doneren

U wilt donateur worden van het Dierentehuis of een éénmalige gift doen? Wat fijn! Het Dierentehuis heeft uw steun hard nodig.

doneerbuttonOnline doneren

We ervaren helaas problemen met ons online donatieformulier. Uw eenmalige gift kunt u overmaken naar NL 72 RABO 0121 9136 94.

Wilt u periodiek een gift overmaken, stuur dan een bericht naar info@dierentehuisdenbosch.nl.

U kunt hiervoor gebruik maken van dit formulier (u wordt doorgeleid naar een externe website). Wij zijn blij met ieder bedrag dat u kunt en wilt missen. Alvast hartelijk dank voor uw steun! Met uw hulp kunnen wij ons werk voortzetten en de juiste zorg bieden aan de dieren die aan ons worden toevertrouwd.

Schenken met belastingvoordeel – fiscale gift

U kunt meer schenken, zonder dat het u meer kost. Wilt u een structurele bijdrage leveren aan het Dierentehuis? Dan is het voor u én voor ons het voordeligste indien u dit via een periodieke schenking doet. U kunt dan namelijk profiteren van belastingvoordeel. Wanneer u vijf jaar lang ieder jaar een bedrag aan het Dierentehuis schenkt en dat van tevoren vastlegt in een schenkingsovereenkomst, kunt u eenzelfde bedrag volledig aftrekken van de inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst vindt u meer informatie over periodiek schenken met belastingvoordeel. Wilt u een periodiek schenken met belastingvoordeel? Ga dan naar dit formulier en vink ‘fiscale gift’ aan.
Ons RSIN/fiscaal nummer is: 006139504

Wijzigingen doorgeven

  • Donateurs
    Bent u donateur en wilt u een wijziging doorgeven of uw structurele donatie stopzetten? Klikt u dan hier voor het wijzigingsformulier.
  • Dierbaar abonnees
    Ontvangt u ons gratis relatiemagazine Dierbaar per post en wilt u hierin een wijziging aanbrengen? Klikt u dan hier voor het wijzigingsformulier.