Partner of Vriend worden

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer en draagt u dieren een warm hart toe? Dan nodigen wij u van harte uit om Partner of Vriend van Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch te worden. Met uw bedrijf draagt u dan een belangrijke steen bij aan het werk van het Dierentehuis. Dat waarderen wij zeer en wij dragen uw bedrijfsnaam dan ook graag uit!

Door Partner of Vriend van ons Dierentehuis te worden, helpt u ons onze doelstellingen kracht bij te zetten:

  • opvang, verzorging en plaatsing van honden en katten
  • zeer terughoudend euthanasiebeleid via een vaste procedure en commissie
  • platform bieden voor vrijwilligerswerk
  • samenwerking met gecontracteerde gemeenten
  • motivering en stimulering van toegewijde vaste medewerkers

Partnerplan: drie classificaties

Ons partnerplan kent diverse mogelijkheden voor bedrijven, organisaties en particulieren om het Dierentehuis financieel te ondersteunen. Er bestaan drie classificaties met een beperkte beschikbaarheid én een daaraan gekoppeld bedrag.

Als tegenprestatie bieden wij onze Partners en Vrienden een pakket met diverse naamsvermeldingen (inclusief logo). Dit betreft fysieke vermeldingen in de vorm van borden in het hoofdgebouw, het terrein, de paviljoens en de verblijven. Daarnaast vermelden wij alle Partners en Vrienden op onze website.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tegenprestaties kunt u het volgende document downloaden: Informatie Partnerplan Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch. Heeft u na het lezen van het plan nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Dan kunt u contact opnemen met één van onze beheerders via: laura@dierentehuisdenbosch.nl