Bezig met versturen...

Sponsoring

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer en draagt u dieren een warm hart toe? Dan nodigen wij u van harte uit om een sponsor van Dierentehuis ‘s-Hertogenbosch te worden. Met uw bedrijf draagt u dan een belangrijke steen bij aan het werk van het Dierentehuis. Dat waarderen wij zeer en wij dragen uw bedrijfsnaam dan ook graag uit!

Door sponsor van ons Dierentehuis te worden helpt u ons onze doelstellingen kracht bij te zetten:

  • opvang, verzorging en plaatsing van honden en katten
  • zeer terughoudend euthanasiebeleid via een vaste procedure en commissie
  • platform bieden voor vrijwilligerswerk
  • samenwerking met gecontracteerde gemeenten
  • motivering en stimulering van toegewijde vaste medewerkers

Sponsormogelijkheden

We bieden diverse mogelijkheden voor bedrijven, organisaties en particulieren om het Dierentehuis financieel te ondersteunen. Er bestaan verschillende niveaus van sponsoring, in geld of natura. Als tegenprestatie bieden wij onze sponsors een pakket met diverse naamsvermeldingen (inclusief logo). Dit betreft onder meer fysieke vermeldingen in de vorm van borden in het hoofdgebouw, het terrein, de paviljoens en de verblijven.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tegenprestaties kunt u het volgende document downloaden: Sponsor Mogelijkheden Dierentehuis Den Bosch 2023. Heeft u na het lezen van het plan nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie: Anouk Vastert, Wendy van der Togt en Roel Vriens