Toni, onze televisiester!

Op vrijdag 18 september jl. waren er tv opnames van het Zapp-programma Nieuwe Baasjes. In dit programma staat de wens van een gezin centraal om een nieuw, harig en knuffelig gezinslid te adopteren. Als er een perfecte match is, krijgt het dier een nieuw baasje!
Voor deze opnamedag waren er twee honden uit ons Dierentehuis uitgenodigd. In de ochtend Toni, een Jack Russell Terriër en in de middag Rakker, een kruising Border Collie. De honden mochten in het begin wennen aan de set, de camera’s, de mensen en de omgeving. Toni en Rakker deden het beide super en reageerden goed op alles wat om hun heen gebeurde. Toni had al snel de balletjes gevonden en speelde er heerlijk op los. Rakker daarentegen wist heel snel waar al het eten stond en vandaan kwam 😉. Een super leuke ervaring en alles was goed geregeld.
🎬 Zaterdag 3 oktober om 20:00 uur straalt Toni in het Zapp programma Nieuwe Baasjes, welke wordt uitgezonden op NPO3. Start jij ook je zaterdagavond met een gezellige kennismaking tussen deze olijke en energieke Jack Russel Terriër en zijn potentieel nieuwe familie 🥰? 🎬