Bezig met versturen...

Contact & route

Contactgegevens

Oosterplasweg 41
5215 HT ’s-Hertogenbosch
info@dierentehuisdenbosch.nl
073 641 24 17

U kunt ook dit contactformulier invullen

Openingstijden

Bent u geïnteresseerd in een hond of kat die bij ons verblijft? U bent van harte welkom om een afspraak te maken zodat u kunt kennismaken met het dier.

Gevonden honden en katten kunnen zonder afspraak tussen 08:00 en 17:00 worden gebracht en opgehaald.

 

Telefonische bereikbaarheid

Onze telefonische openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 12.00 uur & 13.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00
Zondag: gesloten

 

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 073-6412417. Ook voor het opgeven van vermiste of gevonden dieren zijn wij dagelijks telefonisch te bereiken.

 

144

Vermoedt u mishandeling of verwaarlozing van dieren? Bel dan naar het dierenalarmnummer 144.

Route

Vanuit het Centrum / West / Zuid

Neem de Zuidwal (deze gaat over in Hekellaan) in oostelijke richting en blijf deze volgen. Aan het einde van de Hekellaan, bij de stoplichten voor de brug, slaat u rechtsaf de Van Veldekekade op. Op de Jacob Catsstraat rechtsaf slaan naar de Merwedelaan (u gaat  met een slinger over de Zuid Willemsvaart heen) en vervolgens rechts aanhouden. Dan gaat u linksaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg (bij tweede stoplichten) slaat u linksaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Vanuit Maaspoort / Noord

Vanaf de Zandzuigerstraat gaat u rechtsaf de Bruistensingel op, die overgaat in Van Grobbendocklaan en Lagelandstraat. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Merwedelaan. Op de Merwedelaan houdt u rechts aan richting Maastrichtseweg. Vervolgens slaat u linksaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg (bij tweede stoplichten) slaat u linksaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Vanuit Rosmalen

Neem vanaf de A2 de afslag Veghel (21) en sla rechtsaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg slaat u rechtsaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Lopend of op de fiets is het Dierentehuis ook bereikbaar via de andere kant van de Oosterplas (Ingang bij de Rijnstraat/Zoomweg)

Let op: Het Dierentehuis is moeilijk te bereiken met een navigatiesysteem. Zorg dus dat u de route ook op papier heeft.