Geplaatst
14685 mango (2)14685 mango (5)14685 mango (8)

Mango

Prachtige dame zoekt een warm en veilig thuis.

Categorie:
Honden IK HEB INTERESSE

Productbeschrijving

Deze knappe dame heet Mango (14685) en zoekt een warm thuis. Mango is een kruising Turkse herder. Ze heeft het eerste jaar van haar leven in Turkije op straat geleefd en is via een kleinschalige organisatie naar Nederland gekomen.

Mango is wat onzeker en kan zeker in het begin flink naar je blaffen. Ze heeft dan ook het waakse van een Turkse herder. Als je haar een beetje tijd geeft komt ze zelf naar je toe. Ze is dan ook een echte knuffelkont als ze eenmaal op haar gemak is. Mango is graag je trouwste vriendin. Ze zoekt iemand die haar rustig leiderschap biedt, waardoor ze weet dat ze veilig is en ze lekker op haar gemak kan zijn.

Bij haar vorige baasjes kon ze makkelijk overprikkeld raken van het onbekende. Dit konden bijvoorbeeld andere honden zijn, maar ook harde geluiden, vuurwerk en onbekende mensen. In het Dierentehuis merken we wel dat ze echt onzeker is, maar ze is steeds makkelijker op haar gemak te krijgen. Ook zijn we aan het oefenen om haar met verschillende honden om te laten gaan en dat gaat echt de goede kant op.

Mango zoekt een rustig huishouden met één of twee baasjes die bekend zijn met (Turkse) herders en haar de liefde en stabiliteit geven die zij nodig heeft om uit haar schulp te komen. Mango kan beter niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Als u alle tijd en energie heeft, maar vooral veel liefde om Mango te begeleiden, dan wordt Mango een vriendin voor het leven!

 

 

 

 

Extra informatie

Ras

Kruising Turkse herder

Geslacht

Teef

Geboortedatum

20-04-2015

Karakter

Lief, niet bij kleine kinderen plaatsen, wisselend naar andere honden, kan met katten, onzeker, aanhankelijk.