Contact & route

Contactgegevens

Oosterplasweg 41
5215 HT ’s-Hertogenbosch
info@dierentehuisdenbosch.nl
073 641 24 17

U kunt ook dit contactformulier invullen

Openingstijden

Van 1 juli t/m 30 september 2019 vinden bezoek en adopties alleen plaats op afspraak. 

 

Onze reguliere openingstijden (buiten bovengenoemde periode) voor bezoekers zijn:

Maandag en dinsdag: op afspraak (max. 3 kalenderdagen van tevoren in te plannen)
Woensdag t/m vrijdag: 13.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00 uur
Zondag: gesloten

 

Tijdens onze reguliere openingstijden bent u van harte welkom voor een oriënterend gesprek met één van onze medewerkers. Uiteraard is het dan ook mogelijk om kennis te maken met onze dieren. Buiten deze tijden richten wij ons op de verzorging van onze dieren en administratieve taken. Bij grote drukte op zaterdagochtend kunnen we u na 11.45 uur verzoeken om ons op een ander moment opnieuw te bezoeken.

Voor het uitschrijven van een kitten uit een pleeggezin bent u doordeweeks welkom tijdens onze reguliere openingstijden. Op zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 10.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid

Onze telefonische openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 12.00 uur & 13.00 – 16.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 12.00
Zondag: gesloten

 

U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 073-6412417. Ook voor het opgeven van vermiste of gevonden dieren zijn wij dagelijks telefonisch te bereiken.

 

144

Vermoedt u mishandeling of verwaarlozing van dieren? Bel dan naar het dierenalarmnummer 144.

Route

Vanuit het Centrum / West / Zuid

Neem de Zuidwal (deze gaat over in Hekellaan) in oostelijke richting en blijf deze volgen. Aan het einde van de Hekellaan, bij de stoplichten voor de brug, slaat u rechtsaf de Van Veldekekade op. Op de Jacob Catsstraat rechtsaf slaan naar de Merwedelaan (u gaat  met een slinger over de Zuid Willemsvaart heen) en vervolgens rechts aanhouden. Dan gaat u linksaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg (bij tweede stoplichten) slaat u linksaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Vanuit Maaspoort / Noord

Vanaf de Zandzuigerstraat gaat u rechtsaf de Bruistensingel op, die overgaat in Van Grobbendocklaan en Lagelandstraat. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de Merwedelaan. Op de Merwedelaan houdt u rechts aan richting Maastrichtseweg. Vervolgens slaat u linksaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg (bij tweede stoplichten) slaat u linksaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Vanuit Rosmalen

Neem vanaf de A2 de afslag Veghel (21) en sla rechtsaf naar de Maastrichtseweg. Vanaf de Maastrichtseweg slaat u rechtsaf richting Oosterplas. U gaat rechtsaf de Oosterplasweg op. Na een paar honderd meter vindt u het Dierentehuis aan uw rechterzijde.

Lopend of op de fiets is het Dierentehuis ook bereikbaar via de andere kant van de Oosterplas (Ingang bij de Rijnstraat/Zoomweg)

Let op: Het Dierentehuis is moeilijk te bereiken met een navigatiesysteem. Zorg dus dat u de route ook op papier heeft.